Generalprøve onsdag 4.juni. Oppmøte kl 16:50 i Kulturhuset Banken. Instrumentene pakkes ut i Holbøsalen.  Øvinge foregår ute. Øvelsen av "Det går et festtog gjennom landet" varer fra kl 17:00 til 17:30. Etter generalprøva blir det vanlig øvelse på Smestad fra kl 18:00 til 20:15.

Torsdag 05.juni. Oppmøte på lilletorget senest kl 17:20, Oppmarsj kl 17:30. Det blir spilling av felles marsj -Norge i Rødt, Hvitt og Blått og utdeling av Drømmestipend før avmarsj. Vi marsjerer i "17.mai tog" ned til Kulturhuset Banken -vi skal spille på tur. Når vi kommer til Kulturhuset Banken -legges instrumentene i Holbøsalen -for så å se på forestillingen. Vi skal være med og spille "Det går et festtog gjennom landet" som avslutningsnummer.

Antrekk: Full uniform

Programmet for dagen:


Torsdag 5. juni 2014

16.30   Konsert med Kulturskolens gitarelever i Festsalen i Kulturhuset Banken. Elevene presenterer egne sanger med utgangspunkt i Grunnlovsjubileet.

17.30   Oppmarsj fra Lilletorget med byens skolekorps. Ender opp i bakgården i Kulturhuset Banken.

18.14   Forestillingen «Min Stemme» vises i bakgården i Kulturhuset Banken. Sang, musikk, teater, kunst er satt sammen i en todelt forestilling der første del fokuserer på hendelsene i 1814 og tiårene etter, mens andre del handler om demokrati, grunnlov og menneskerettigheter i vår tid og hvilken betydning det har for unge mennesker i dag.

Forestillingen varer ca. to timer inkl. pause, altså ferdig 20.14.

 

 

Korpsleder: Solveig og Oskar