Det er svært kostbart å drive korps. Instrumenter og uniformer koster mye og det er store vedlikeholdskostnader. Vi har også en meget kompetent og erfaren dirigent og gode instruktører blant annet fra Lillehammer Kulturskole. De ivaretar den viktige balansen mellom moro og musikalsk kvalitet. De skal selvsagt ha betalt for den fremragende innsatsen de gjør. Kostnadene finansieres med kontingent, dugnadsarbeid og diverse tilskudd. Vi er nå få voksne (foreldre) og ser at det blir vanskeligere å dekke inn de stadig økende kostnadene ved frivillig arbeide.

Vi er takknemlig for all støtte vi kan få og hvis noen ønsker å bidra til korpset, så er det flere muligheter.

Her følger en oversikt over noen alternativer:

Grasrotandelen
Hvis man oppgir Kringsjå Skolemusikk (org.nr. 971532076) hos sin tippe-kommisjonær, vil korpset få 7% av spilleinnsatsen. Denne andelen går uansett til lag og foreninger, men man kan styre tildelingen ved å oppgi ønsket mottaker.

Dugnadsinnsats
Det er mulig å jobbe dugnad på vegne av korpset. Vi jobber blant annet på Birkebeinerarrangementene og tar gjerne mot ekstra hjelp. Dette er hyggelige og godt organiserte dugnadsoppdrag, hvor man kan yte en samfunnsinnsats og samtidig støtte korpset. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis dette er noe for deg.

Sponsing
Vi ønsker oss flere sponsorer, ta gjerne kontakt dersom du kjenner til bedrifter som kan tenkes å inngå sponsoravtale med korpset. 

Gave
Vi inviterer til å støtte korpset økonomisk ved å gi en valgfri, uforpliktende gave. Dersom du ønsker å støtte Kringsjå skolemusikk kan du gi et bidrag ved å sette inn et frivillig beløp på bankkonto nr 2000 23 61354. 

 

Pengene vil bidra til at korpset kan drive viktig rekrutteringsarbeid og utvikle seg musikalsk.  Det sikrer også fortsatt korps 17. mai og andre store dager for byen vår. Korpset har svært lave administrasjonskostnader.

TAKK FOR ALL STØTTE!